Gužve na graničnim prelazima

BEOGRAD – Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima beleže se duža zadržavanja vozila, pa tako vozila na Horgošu, na izlazu, čekaju 240, a na Horgošu 2 zadrzavaju se 120 minuta.

Na Kelebiji, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna i teretna motorna vozila je 120 minuta, a na Gradini, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na Preševu, na ulazu , zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 180 minuta, a na izlazu 180 minuta, a na prelazu Prohor Pčinjski, na izlazu, vozila čekaju 30 minuta.

Zadržavanje na Gostunu, na ulazu je 45, na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu i izlazu, 30 minuta.

Na Batrovcima na izlazu, čeka se 180 minuta, na ulazu 30 minuta, dok je na Šidu, na ulazu i izlazu, zadržavanje 90, a na Sremskoj Rači, 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na autoputu E-763, isključenje u Preljini, u smeru ka Preljini – radovi na redovnom održavanju. Zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Ulica Račkog, u naselju Petrovaradin, radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 30. avgusta do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila.

Ćuprija-Despotovac, u blizini Ćuprije, radovi na pojačanom održavanju puta od 7 do 17 časova, subotom od 7 do 15, uz naizmenično propuštanje vozila.

Knić – Mrčajevci, radovi na mostu preko Bresničkog potoka, do 15. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Slovac- Lajkovac, ispred mesta Lajkovac, od petlje Lajkovac do raskrnice sa državnim putem II B reda broj 361, radovi na rehabilitaciji državnog puta – uz naizmenično propuštanje vozila. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.