Grobari izdali saopštenje uz parolu “uprava napolje”: Traže hitne izbore, ovo je njihov plan

Najvatrenije pristalice zvanično otvorile front protiv rukovodstva crno-belih

Najvatreniji navijači Partizana, Grobari, izdali su saopštenje putem zvanične Instagram stranice pod parolom “Uprava napolje”.

Grobari traže korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i  čitavom sportskom društvu, a razlog je kako navode, katastrofalno vođenje kluba, finansijsko posrnuće, veliki dug fudbalskog kluba, hipoteke na Zemunelo i stadion…

Oni su takođe pozvali i bivše igrače, legende kluba i sve navijače Partizana da im se pridruže i da na stadionu bude jedinstvo, kako bi imali snagu da ovu borbu izvedu do kraja.

Saopštenje Grobara prenosimo u celosti:

– Usled loših reziltata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i u čitavom sportskom društvu.

– Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK, hipoteka na Zemunelo i stadion… Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu.

– Zato Jug, kao matična tribina svih Grobara poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub! Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinje navijača kao i svih klubova JSD Partizan.

– Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje, i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita.

– Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona!

– Još jednom pozivamo sve Grobare da nam se pridruže u ovoj borbi. Od priče i sedenja kod kuće Partizan nema ništa. Pritisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja.

– Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana. Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene odmah! Za pobede, za miran san… – navodi se u saopštenju Grobara.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: