Gradski fudbalski derbi Pančeva pripao kadetima Železničara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

PANČEVO – Odložena utakmica 16. Kadetske lige Vojvodine grupa “Jug”, između FK Dinama 1945 i FK Železničar, odigrana je danas na Gradskom satdionu u Pančevu. kadeti Železničara slavili su minimalnim rezultatom 1:0.

Bio je to pravi gradski derbi, oba tima želela su pobedu, a na kraju su dečaci koje predvodi trener Siniša Radulović pokazali da je njihov Želja u ovom trenutku ipak najbolji u gradu. Gol odluke postigao je odlični Pavel Čižik, ali svi dečaci koji su danas bili na terenu zaslužuju pohvale na svemu prikazanom.

“Možda rezultat i nije u prvom planu kada su mlađe kategorije u pitanju…Mnogo više pažnje treba obratiti na razvoj mladih igrača, usaditi im navike da redovno treniraju, naučiti ih da vole fudbal pre svega…Baš o svim tim „sitnicama” vodi se računa u najboljem fudbalskom kolektivu u Banatu. A kad je tako – onda dođu i pobede. Ali, nema u taboru Železničara vremena ni za tugovanje posle poraza, niti za slavlje posle pobeda. Mora da se radi”, rekao je Radulović posle utakmice.

Tagovi:

Pročitajte još: