Gradonačelnik Zrenjanina uz tradicionalnu zdravicu otvorio 38. „Dane piva“ (VIDEO)

ZRENJANIN – Gradonačelnik Simo Salapura sinoć je, uz zdravicu, na velikoj bini na Žitnom trgu proglasio otvorenom manifestaciju „Dani piva“ i svim posetiocima poželeo da i na ovogodišnjem festivalu dožive lepe i nezaboravne trenutke.

Gradonačelnik je poručio da je ova manifestacija prilika da se pokaže koliko je Zrenjanin otvoren grad i koliko su Zrenjaninci dobri domaćini, ali isto tako koliko je ovaj grad okrenut budućnosti.

„Svaki avgust je mesec kada se okupljamo u Zrenjaninu i pokazujemo koliko imamo bogat i sadržajan program. Na ovim 38. „Danima piva“ očekuju nas muzički spektakli, kulturni, sportski , zabavni programi i razne manifestacije na više od dvadeset lokacija u gradu“ – rekao je gradonačelnik napominjući da su smeštajni kapaciteti već popunjeni.

Ukazao je i da Zrenjanin ima veliku obavezu, a to je da opravda brend „Najbolje iz Vojvodine“ koju je „Danima piva“ dodelio Pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Program ovogodišnjih „Dana piva“ traje do 13. avgusta, a kompletan program dostupan je na zvaničnom sajtu https://danipiva.rs/.

U toku manifestacije, tačnije u petak, subota i nedelju, obezbeđen je i polazak autobusa iz naseljenih mesta prema gradu i to prema sledećem rasporedu vožnje:

POLASCI PREMA GRADU:

19:15 MELENCI-ELEMIR – ZRENJANIN

19:00 TOMAŠEVAC – BOTOS-BAN.DESPOTOVAC-ZLATICA – LAZAREVO-ZRENJANIN

19:00 KNIĆANIN-PERLEZ-STAJIĆEVO – LUKIĆEVO – EČKA-ZRENJANIN

19:25 KLEK-ZRENJANIN

19:30 ARADAC-ZRENJANIN

 

POVRATAK U 00:00 SA AUTOBUSKE STANICE ZRENJANIN

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.