logo transparend vojvodina uzivo

Gradonačelnik Sombora posetio fabriku „Bimal Sunce“ u Somboru

poseta- bimal sunce - sombor
SOMBOR – Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković i načelnik Zapadnobačkog okruga, Goran Nonković, posetili su fabriku za preradu žitarica „Bimal Sunce“, a domaćin im je bio Aleksandar Vasiljević, direktor te fabrike u Somboru sa saradnicom Natašom Pucar, direktoricom korporativnih komunikacija.

Tokom obilaska fabrike i proizvodnih pogona, domaćini su gradonačelnika Ratkovića i načelnika Zapadno bačkog okruga Nonkovića upoznali sa strateškim planom razvoja uljarske industrije na ovim prostorima, kao i o potencijalnim ulaganjima u širenju proizvodnog kapaciteta u našem gradu. Gradonačelnik je u razgovoru istakao „da je Grad Sombor uvek dostupan investitorima i sa timom svojih saradnika spreman da im pruži podršku s ciljem doprinosa otvaranju novih radnih mesta i kvalitetnom i ubrzanom razvoju grada“.

Nataša Pucar je navela da „ Bimal Grupa“ ima ozbiljne razvojne planove za Somborsku fabriku: „Planiramo da proširimo proizvodnju i time ćemo i da povećamo broj radnih mesta, a podrška koju nam pružate i verujemo koju ćete nam pružati i nadalje su nam u tim nastojanjima izuzetno značajni“.

„Bimal grupa“ sa sedištem u Brčkom u BiH, posluje u nekoliko država čiji se proizvodi mogu videti u celom svetu, a fabrika u Somboru koja proizvodi izuzetno kvalitetne i poznate proizvode iz palete prehrambenih namirnica, trenutno ima preko 165 zaposlenih.

poseta-bimal sunce -sombor
Foto: Grad Sombor

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.