Gradonačelnik Sombora obišao infrastrukturne radove u Bačkom Monoštoru

obilazak-bački monostor
SOMBOR – Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, zajedno sa Daliborom Forgićem, odbornikom u Skupštini Grada Sombora, obišao je radove u Bačkom Monoštoru i prisustvovao asfaltiranju trotoara oko crkve i prilaza Dobrovoljnog vatrogasnog društva, kao i asfaltiranju kolskih prilaza u tom delu i kod mesne pijace.

Gradonačelnik je istakao kako mu je uvek drago kada dođe u Monoštor i vidi napredak koji se svakodnevno ostvaruje u interesu svih građana.

„Ono što me izuzetno raduje je da je iz godine u godinu Mesna zajednica pravi prioritete i uređuje svoj centar sela i odatle se širi ka drugim ulicama i drago mi je što oni već danas imaju planove za narednih 5-6 godina. Takođe, ovo nije kraj za ovu godinu. Očekuje nas još dosta toga, ono što je najbitnije za sve stanovnike Bačkog Monoštora, ali i stanovnike drugih naseljenih mesta i samog grada Sombora, da nas tokom leta očekuje početak radova puta Monoštor-Kupusina“, rekao je gradonačelnik.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Odbornik u Skupštini Grada Sombora, Dalibor Forgić, zahvalio se lokalnoj samoupravi na čelu sa Antoniom Ratkovićem na trudu i zalaganju  i naveo je da se ponose prethodnim, ali i trenutnim radovima koji se odvijaju u Bačkom Monoštoru.

„Prethodnih godina imali smo veliko zadovoljstvo da imamo radove pa je tako urađen komplet kolski prilaz i trotoari kod naše ambulante u selu, kod mesne zajednice, kod doma kulture, škole, predškolske ustanove, imamo sad kompletnu celinu i komplet uređen centar zahvaljujući sa Gradom Somborom“, poručio je Forgić.

Ovom prilikom, gradonačelnik, Antonio Ratković, naveo je i buduće planove kada je reč o izgradnji puteva i renoviranju ulica u samom Bačkom Monoštoru i dodao šta nas još očekuje od radova ove godine.

„Očekujemo u narednom periodu i raspisivanje javne nabavke za izgradnju trotoara u Lovačkoj ulici. Stanovnici Mesne zajednice „Bački Monoštor“ izabrali su na participativnom budžetiranju ovaj projekat, a na nama iz Gradske uprave je da taj projekat u ovoj godini i realizujemo“, zaključio je Ratković.

Put Monoštor-Kupusina planiran je  da se izgradi u dužini od 5,5km, širine od 5,5m, uz podršku Pokrajinske Vlade, a pored tog puta nastaviće se i sa ulaganjima i u drugu putnu infrastrukturu na celoj teritoriji Grada Sombora.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.