Gradonačelnik Đurić: Posle dve titule, u bliskoj budućnosti ćemo nastojati da osvojimo i treću – Evropsku prestonicu zelenila (VIDEO)

Milan Đurić
NOVI SAD – Gradonačelnik Grada Novog Sada Milan Đurić istakao je u videu na svom Instagram profilu da se grad razvija i doživljava veliku ekspanziju, te da posle dve titule očekuje u budućnosti da Novi Sad postane i Evropska prestonica zelenila.

– Mislim da je velika privilegija za sve ljude koji dođu u Novi Sad, da budu Novosađani, da osećaju pripadnost našem gradu i da u odnosu na tu pripadnost daju neki doprinos razvoju našeg grada koji se, po meni, u poslednjih 10 godina razvija i doživljava stvarno veliku ekspanziju – istakao je Đurić i dodao:

– Ne bih rekao da je politika našla mene, više sam odlučio da se njome bavim kako bih sve promenio, ono što smatram da nije valjalo ili da ne valja u gradu. Poruka za naše građane je da veruju u nas koji danas vodimo Grad Novi Sad. Svakako, ovo je politika kontinuiteta koju smo počeli 2012. godine, koju je Miloš Vučević vodio 10 godina. Mi nastavljamo tu politiku kontinuiteta, nastavljamo grad da razvijamo, želimo da naš grad raste i da posle dve prestonice, Evropske prestonice mladih i Evropske prestonice kulture, pokušamo i da postanemo u nekoj budućnosti Evropska prestonica zelenila – stoji na Instagramu prvog čoveka Novog Sada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: