logo transparend vojvodina uzivo

Gradonačelnik Đurić podržao projekat “Deca za njuškice” – “Radosno detinjstvo” i “Zoohigijena” zajedno rade na edukaciji najmlađih Novosađana (VIDEO)

U prihvatilištu za pse u Novom Sadu, gradonačelnik Milan Đurić prisustvovao je potpisivanju Sporazuma o saradnji između Predškolske ustanove “Radosno detinjstvo” i JKP “Zoohigijena i veterina”. Projaket “Deca za njuškice” dobio je podršku i od poznate Novosađanke, Nataše Bekvalac.

– Cilj nam je da se naši najmlađi sugrađani od malena uče da odrastaju sa kućnim ljubimcima, kao i da od malih nogu nogu nauče šta je dobrobit životinja, a najvažnije – da dele ljubav. Izuzetno mi je drago što je ovaj projekat “Deca za njuškice” podržala i naša Novosađanka, Nataša Bekvalac – naglasio je gradonačelnik.

 

Gradonačelnik Đurić je naglasio značaj udomljavanja pasa sa ulice, pozivajući građane da pruže dom napuštenim ljubimcima i dobiju verne prijatelje zauzvrat.

– Ako ste u mogućnosti, udomite kuce ostavljene ili pronađene na ulici i imaćete verne prijatelje koji će vašu ljubav najiskrenije uzvratiti- istakao je Đurić.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.