Gradonačelnica postigla dogovor sa privrednicima: Ovo su popusti uz studentske kartice!

VRŠAC – Gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrović, sa svojim saradnicima, danas je, u Gradskoj kući, ugostila privrednike sa teritorije Grada. Protokolarno je održan radni sastanak, u cilju razmene informacija vezanih za realizaciju novog, velikog i važnog projekta, studentskih kartica, a koje će pružiti niz pogodnosti studentima.

“Pružam ogromnu podršku Projektu, koji sprovodi gradska ustanova “Dom Omladine”, u saradnji sa privrednicima našeg Grada. Potpisivanje ugovora je u toku i veliko je interesovanje za navedeni projekat, što me veoma raduje. Privreda Vršca i Dom Omladine Vršac, po prvi put su se udružili, kako bi sproveli jednu konkretnu akciju usmerenu na naše vredne, mlade i pametne studente i na taj način im pružili velike pogodnosti. Mnogi naši mladi sugrađani putuju i studiraju u drugim gradovima, te je jako bitno da imaju svest o tome da će u svom Gradu imati određene povlastice i značajnu podršku, koja će im mnogo značiti, a i u nekoj bližoj budućnosti da ih vrati u rodno mesto, gde će započeti svoje karijere. Dosta toga može da se izrodi iz navedenog projekta, ovo je samo početak. Takođe, ovo je jedan dobar način promocije, koji će dobrineti privrednicima. Lično se zalažem za politiku mladih i radujem se daljoj saradnji”, rekla je Mitrović.

Projekat „Studentska kartica“ podrazumeva više faza, uključujući pružanje podrške studentima i bolje povezivanje mlađe generacije sa Gradom i privrednim životom Vršca. U toku razgovora, predstavnici vršačke privrede dali su konstruktivne ideje o dodatnim načinima na koje mogu podržati studente kroz ovaj program i izrazili želju za još aktivnijim učešćem.

Ovaj projekat je od posebnog značaja za Vršac, jer mlađa generacija treba biti motivisana i podržana tokom njihovog školovanja i profesionalnog formiranja. Prijem je protekao u pozitivnoj atmosferi, sa zajedničkom željom da se mladima pruži što bolja podrška i omogući lakši i uspešniji put kroz obrazovanje.

Grad Vršac već pruža podršku studentima slabijeg materijalnog stanja, a od ove godine obezbeđuje i nagrade za najbolje studente iz Vršca, iz raznih oblasti.

Podsetimo, svi studenti, između 18 i 30 godina, visokoškolskih ustanova u Srbiji, privatnih i državnih fakulteta, visokih škola strukovnih studija i akademija strukovnih studija, prijavljenih u Vršcu, stiču pravo na studentsku, besplatnu karticu.

Celokupna lista popusta, kao i formular koji će se popunjavati prilikom prijave, biće na sajtu Doma omladine, ustanove koja će upravljati ovim programom.

Prijava može da se izvrši putem https://dovs.online/dom-omladine-vrsac, dostavljanjem fotografije, a preuzimanje kartica lično u Domu Omladine Vršac, gde će se popunjavati formular o saglasnosti.

Privrednici koji su zaključili ugovor i priključili se Projektu “Studenstka kartica” su:
– Stup Vršac, 50% popusta na sve redovne linije u Srbiji;
– Narodno pozorište Sterija, 50% popusta na domaće predstave;
– Gradska biblioteka Vršac, 50% popusta na sve usluge;
– Gradski bazen Vršac, 20% popusta na sezonsku kartu, piće i hranu;
– Cvećara Serbona, 20% popusta na cveće;
– Fitnes centar Milenijum, 20% popusta na sezonsku kartu i 10% popusta na kompletan asortiman hrane na bazenu;
– „Aqua gym & Spa Vršac“, 30% popusta na sve usluge teretane i spa centra;
– Turistička agencija „Roda Tours“, 20% popusta na putno i zdravstveno osiguranje u celom svetu;
– Pekara „Max bakery“, 20% popusta na peciva, sendviče i kolače;
– Fitnes studio 8, 20% popusta na mesečnu članarinu;
– Salon lepote „La Bellezza“, 20% popusta na sve usluge u okviru salona;
– Salon lepote “Di”, 20% popusta na sve vrste usluga u salonu, paket šišanje i feniranje 1500 dinara;
– Stomatološka ordinacija “Ivana Ćosić”, 20% popusta na plombiranje, poliranje i vađenje zuba;
– Klub „M“ (6. sprat), 20% popusta na piće, 10% popusta na hranu;
– Fotokopirnica „Copy center“, 20 % popusta na kopiranje, koričenje, štampu na majicama, štampu slikarskih platna, štampu poklon artikla;
– „Max mobil“, 10% do 30% na svu dodatnu opremu za telefone;
– „Oxford academy“, 5% popusta na prevodilačke usluge, 15% popusta na stručne obuke, 20% popusta na grupne kurseve stranih jezika, 5% popusta na individualne kurseve stranih jezika, 10% popusta na kurseve računara;
– „Positano pizza house“, 10% popusta na sve pice;
– Auto škola „Reni-pro“, od 18% do 25% popusta na svih 6 kategorija.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.