Građani Opštine Opovo odazvali se humanitarnoj akciji

OPOVO – Aktiv žena Opovo, uz podršku Opštinske narodne biblioteke i lokalne samouprave, organizovao je humanitarni bazar sa kojeg će novac od prodaje biti uplaćen na namenske račune za lečenje Sretena Miševskog i Stefana Poština.

Bazar su otvorili direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić, predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov i predsednik opštine Miloš Markov.

Govornici su istakli humanost i podršku građana naše opštine jer je bitan svaki naš sugrađanin, zahvalili se izlagačima i posetiocima na donacijama, a prisutnima su se rečima zahvalnosti obratili Stefan Poštin i supruga Sretena Miševskog.

Na štandovima su se mogle kupiti slatke i slane poslastice, zimnice, kuvano vino, domaće pivo, suveniri, cvetni aranžmani, knjige i slično. Manifestaciju su podržala i brojna udruženja kao što su Moto klub „Fire Wheels“ iz Sefkerina, UPIK Opovo, Škola fudbala „Spartanac, itd.

Predsednik opštine je u kutiju za prikupljanje priloga ubacio koverte sa sakupljenim sredstvima od strane javnih ustanova i preduzeća, a u kulturnom programu su učestvovala folklorna društva iz Opova i Glogonja.

Kako su organizatori najavili kampanja prikupljanja novca za Sretenovo lečenje i Stefanovu operaciju se nastavlja.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.