logo transparend vojvodina uzivo

Golf „dvojku“ platio 80.000 evra (VIDEO)

VW Golf ima ogroman broj fanova za koje je GTI svetinja.

A među GTI verzijama, Volksvagen Golf II ima posebno mesto. I ovde ne mislimo na Balkan, već na SAD, gdje je Golf druge generacije na aukciji postigao neverovatnu cenu od 87.000 dolara ili 80.000 evra.

Upravo tako, neko je za VW Golf II GTI izdvojio sumu koja može da se iskoristi za kupovinu novog Golfa R, i to dva primerka. A za tako visoku cenu kriva su dvojica kupaca, koji su se „potukli“ i digli cenu do neba.

Naime, tok aukcije tekao je uobičajenim ritmom do iznosa od oko 35.000 dolara, a potom su se svojim ponudama istakla dva korisnika Kbod i Pablovv.

Ostali su se otpali na 45.000 dolara, a onda su ova dvojica navalila na Golf kao da dolazi sudnji dan. Zaustavili su se na pomenutom iznosu koji je ponudio Pablovv.

 

Aukcija koju je organizovao Bring-A-Trailer je izazvala neviđeno interesovanje. U njoj je učestvovalo više od 1.000 osoba, a oglas je prikupio preko 620 komentara.

Što se tiče detalja o predmetu ove uzbudljive aukcije, u pitanju VW Golf II 16V iz 1992. godine sa 85.000 pređenih kilometara. Automobil je u više nego pristojnom stanju, sa bogatom opremom i potpunom servisnom istorijom.

Opis automobila sa galerijom od preko 300 fotografija možete pronaći ovde.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.