Gold gondola neće raditi zbog obaveznog tehničkog pregleda

ZLATIBOR – Najveća u Evropi, zlatiborska Gold Gondola koja je oborila sve zacrtane rekorde i do sada prevezla skoro pola miliona putnika, zbog obaveznog tehničkog pregleda neće biti dostupna u utorak za sve turiste koji žele da se provozaju najlepšim predelima “zlatne planine”.

“Pored vožnje duge 9 kilometara u jednom pravcu, sa mogućnošću izlaska na međustanici kod Ribničkog jezera i na Torniku, Gold Gondola od 25.jula sprema seriju novih interaktivnih aktivnosti na toj trasi. Aktivnosti će biti besplatne i pogodne za decu i odrasle”, kazali su za RINU u ovom javnom preduzeću.

Zlatiborci ne planiraju da se na ovome zaustave. Namera im je da od međustanice u Ribnici grade još jedan krak gondole i to prema vrhu Čigota koji će biti dug oko 4,5 kilometara. Pored toga najavljena je izgradnja krakova gondole od Zlatibora ka Pribojskoj banji i Mokroj Gori.

Gold gondola, turistički projekat decenije na Zlatiboru, za koji je izdvojeno 13 miliona evra jedan je od kapitalnih investicionih projekata Opštine Čajetina, iz čijeg budžeta su opredeljena sva sredstva.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: