Glavni opozicionar u Baču završio u policiji zbog napada na radnike u opštini!

Preentscreen YT CON konferencija Zdravko Vulin
BAČ – Zdravko Vulin, lokalni opozicioni političar iz opštine Bač, ponovo je pribegao nasilju, ovaj put u zgradi Opštine. Vulin je verbalno nasrnuo na zaposlenu u opštini, koja je zbog pretpljenog straha i stanja šoka pozvala policiju. Opozicioni političar je odmah pozvan da da izjavu u lokalnoj stanici policije.
Zdravko Vulin od ranije je pozat po varanju građana, izmišljanju afera i bespravnom useljavanju u privatni posed. 

Ovaj lokalni političar iza sebe ima niz nasilnih aktivnosti, a danas je otišao i korak dalje. Zdravko Vulin, osnivač GG „Moj Bač“ ušao je danas u zgradu Opštine i tražio da mu se odmah na raspolaganje stave overivači potpisa.

Kada mu je objašnjeno, da je nemoguće dobiti overivače sada, za odmah, Vulin je postao nasilan i nasrnuo na zaposlene u opštinskoj upravi. Treba napomenuti da je Vulin preko svoje fejsbuk stranice najavljivao danima da će danas biti skupljani potpisi za predstojeće lokalne izbore, ali se nije setio da obezbedi overivače. Da stvar bude još apsurdnija, druga opoziciona koalicija, koja će učestvovati na lokalnim izborima  „Oslobodimo Bač“ na vreme je u opštini obezbedila potreban broj overivača.

Zdravko Vulin, nikako da shvati da bez uloženog truda i rada ne može da ima i rezultate. Ne može se najavljivati događaj preko društvenih mreža i onda kada treba da realizujete događaj, nemate sve potrebne aktere, nego ulazite u državne institucije i vređate službenike. Ovo nije prvi put da osnivač i predsednik GG „Moj Bač“ korsiti laži i manipulaciju. Podsetićemo vas na aferu organizovanja koncerta čuvenog Radeta Šerbedžije, kada je Zdravko Vulin unapred prodao karte, a znao je da nije dobio prostor od opštine.

Takođe, pre samo dve nedelje, ovo udruženje se bespravno uselilo u privatan posed u varošici Vajska (opština Bač).

Pitanje je samo kako će građani Bača oceniti rad agresivnog i nasrtljivog političara, koji ne nudi ništa osim manipulacija, nasilja i bespravne uzurpacije tuđeg prostora za ličnu korist. Ako se ovako ponaša prema svojim sugrađanima, sada, kada je u opoziciji, kakvu budućnost nudi?

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.