Gašić položio kamen temeljac na objekte VSO u V.Gradištu i Negotinu

NEGOTOIN – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas kamen temeljac za izgradnju objekata vatrogasno-spasilačkih odeljenja (VSO) u Velikom Gradištu i Negotinu i obišao renovirani objekat VSO u Kladovu.

„Za samo godinu dana renovirali smo 30 objekata i izgradili nove vatrogasne stanice u Trgovištu i Aleksandrovcu. Narednih meseci nas očekuje i završetak izgradnje objekata u Velikom Gradištu i Negotinu, ali i isporuka 77 vatrogasnih vozila na nivou cele Srbije“, rekao je ministar Gašić.

Ukazao je da savremeno doba nosi nove bezbednosne izazove, kao i da su usled klimatskih promena elementarne nepogode sve drastičnije, saopšteno je iz MUP-a. „Stižu vam nova vozila, savremena oprema kako biste spremno mogli da odgovorite na sve te izazove, sačuvate sebe, ali i da kao i do sada budete zaštitnici i spasioci naših građana i njihove imovine“, kazao je ministar vatrogascima.

Prema njegovim rečima, cilj Ministarstva unutrašnjih poslova je da vatrogascima-spasiocima omogući najbolje uslove za rad. „Dosta objekata je već završeno, u nekima su radovi još u toku, a renoviraćemo i izgraditi ih još“, istakao je ministar Gašić. Objekti u Velikom Gradištu i Negotinu biće ukupne površine od 400 i 450 kvadratnih metara. Ministar je tokom posete Kladovu obišao i policijsku stanicu u tom mestu.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.