logo transparend vojvodina uzivo

Gašić: Policija spremna da svim građanima Srbije obezbedi miran i spokojan san

Gašič - Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović
SRBIJA – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, sumirajući odlazeću godinu, rekao danas da je 2023. bila godina ozbiljnog razvoja i napretka naše zemlje u mnogim oblastima.

U čestitki povodom predstojećih praznika, ministar Gašić je istakao da se Srbije ekonomski neuporedivo brže razvija.
„U Ministarstvu unutrašnjih poslova postavili smo visoke ciljeve i mnogo radili na osavremenjavanju, modernizaciji i unapređenju rada i uslova rada svih pripadnika MUP-a. Veoma sam zadovoljan i ponosan na sve ono što smo postigli i uradili u MUP-u za samo godinu dana. Izgradili smo mnogo novih objekata, renovirali i obnovili one već postojeće, opremili naše pripadnike, obezbedili nova vozila različitih tipova i namena, započeli još novih projekata“, naveo je Gašić.

Ali, kako ističe, imamo još mnogo posla i znam da možemo još više, brže i bolje.
„Tako da su ciljevi koje smo postavili za narednu godinu za stepen viši nego prethodne. Srpska policija je spremna, opremljena i odlučna da svim građanima obezbedi mir i sigurnost, kako ličnu tako i sigurnost njihove imovine. I svakako, da svim građanima Srbije obezbedi miran i spokojan san“, poručio je ministar Gašić.

On je istakao je da naši građani znaju da u svakom trenutku država Srbija stoji iza njih i da je odgovorna politika koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, usmerena na odbranu srpskog dostojanstva, vladavine prava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta i ekonomskog prosperiteta, kao i da smo spremni i sposobni da zaštitimo i sačuvamo nacionalnu bezbednost i nacionalne interese.

„Da nam 2024. godina bude ispunjena dobrim zdravljem, srca ljubavlju, a duše verom i bratoljubljem. I da nam to bude godina zajedništva, međusobnog poverenja i poštovanja, jer samo na takvim vrednostima možemo graditi sigurnu budućnost. Svim građanima Republike Srbije želim srećnu Novu godinu i božićne praznike“, poručio je u čestitki ministar Gašić.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.