logo transparend vojvodina uzivo

Gašić: Podmukli pokušaj Đilasa da ubaci sumnju u jedinstvo Vučića i SNS

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova i Bratislav Gašić ocenio je danas da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kroz list „Danas“ plasira laži kojima pokušava da ubaci sumnju u jedinstvo i zajedničku snagu predsednika Aleksandra Vučića i SNS.

„Najnovije laži koje Dragan Đilas kroz svoj tabloid ‘Danas’ pokušava da plasira, nisu ništa drugo nego podmukli i zlonamerni pokušaj da se ubaci sumnja u jedinstvo i zajedničku snagu predsednika Republike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da našu zemlju vodi u još bolju, prosperitetniju i uspešniju budućnost“, istakao je Gašić u objavi na Instagramu.

On je ocenio da greše svi koji misle da je srpski narod preboleo i da zaboravlja gorko iskustvo i poniženja koja su do 2012. godine trpeli od, kako kaže, „istih onih koji ih i danas ponovo lažu, izmišljenim aferama i lažima koje svaki dan ponavljaju nadajući se da će 100 puta ponovljena laž postati istina“.

„Ili se možda nadaju da će narod u Srbiji zaboraviti njihove reči i reči njihovih stranih sponzora da svi oni zajedno žele da obeleže sve nas i svu našu decu i unuke i zalepe nam etiketu genocidnog naroda“, naveo je Gašić.

On je rekao da je Srbija slobodarska i nezavisna zemlja i takva će i ostati.

„A ja, Bratislav Gašić, uz predsednika Aleksandra Vučića ponosno stojim i stajaću rame uz rame, protiv svakoga ko pokuša da ugrozi Srbiju i srpski narod“, istakao je on.

List „Danas“ objavio je u današnjem izdanju tekst pod naslovom: „Sukob Vučića i Gašića koči podelu ministarstava“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.