logo transparend vojvodina uzivo

Gašić: Nastavljamo politiku izgradnje objekata policije i jačanja kapaciteta

KRALJEVO – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas, prilikom obilaska renoviranih prostorija u Policijskoj upravi u Kraljevu, da Ministarstvo nastavlja politiku izgradnje i renoviranja objekata policije i jačanja njenih kapaciteta.

„Svako ulaganje u policiju je ulaganje u našu bezbednost, u stabilnost naše države u njenu budućnost“, istakao je ministar Gašić i precizirao da su u poslednjih godinu dana izgrađena ili potpuno rekonstruisana 33 objekta.

Ministar je dodao da je uz to delimično rekonstruisano 35 objekata i da je u planu dalja izgradnja i rekonstrukcija policijskih i vatrogasnih stanica i uprava, saopštio je MUP.

„Nastavićemo i obuke i opremanje. Ministarstvu unutrašnjih poslova na prvom mestu je čovek. Mi brinemo o svojim zaposlenima i trudimo se da im se kroz poboljšanje uslova rada zahvalimo i nagradimo njihovu posvećenost i rezultate“, kazao je ministar Gašić.

Na sastanku sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave Kraljevo, kojem je prisustvovao i gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, razmotreni su ostvareni rezultati ove uprave, ali i mere koje je neophodno preduzeti u narednom periodu kako bi rad policije bio još efikasniji i bolji.

Ministar je pohvalio ostvarene rezultate i istakao da je Kraljevo bezbedan i siguran grad i da će policija dati svoj maksimum i više od toga kako bi se povoljno stanje bezbednosti očuvalo.

Načelnik PU Kraljevo Novica Pleskonjić zahvalio je Gašiću na rekonstrukciji i izgradnji objekata i istakao da su zaposleni na upravnim poslovima posle 20 godina dobili bolje uslove za rad i savremenu opremu, što će doprineti bržem i kvalitetnijem pružanju usluga građanima.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić istakao je da su nove prostorije Policijske uprave u Kraljevu jedne od najmodernijih u Srbiji i zahvalio se ministru Gašiću na želji da ovom investicijom unapredi ne samo uslove rada policijskih službenika, već da omogući pružanje brzih i još kvalitetnijih usluga svim građanima Kraljeva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.