Fudbalski rezultati u opštini Kovačica

KOVAČICA – U okviru 11. kola Vojvođanske lige grupa Istok FK Polet Idvor je igrao nerešeno 1:1 sa Borcem iz Starčeva. FK Polet je sa 16 bodova na 7 mesto u tabeli.

U narednom kolu igrači kluba iz Idvora dočekuju Omladinac iz Botoša. Utakmica u nedelju, 30. oktobra počeće u 13:30.

U istom kolu, ali u Prvoj južnobantskoj ligi FK Dolina Padina izgubila je rezultatom 0:1 od Sloge iz Banatskog Novog Sela.

Utakmica u Debeljači između domaćeg Spartaka i Glogonja završena je bez postignutih golova.

Više sreće su imali igrači Uniree iz Uzdina, koji su pobedili Partizan iz Uljme rezultatom 1:2.

Debeljačani su trenutno na 9. poziciji sa 13 bodova, FK Unirea je 11. sa isto toliko bodova a FK Dolina sa 10 bodova trenutno zauzima 12. poziciju.

U 12. kolu FK Dolina dočekuje Partizan iz Uljme, a u Uzdinu istog dana biće odigran opštinski derbi između Spartaka i Uniree. Utakmice će početi u 13:30

U Opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo minulog vikenda odigrano je 8. kolo.

FK Slavija Kovačica izgubila je u Sakulama od domaće ekipe FK Borac rezultatom 5:2, Vojvodina Crepaja je u gostima pobedila FK Borac iz Pločica, dok je FK Pobeda Samoš u ovom kolu bila slobodna.

FK Vojvodina je trenutno peta na tabeli sa 12 bodova, FK Slavija sedma sa 9 bodova a Pobeda poslednja u tabeli bez osvojenih bodova do sad.

U 9. kolu Crepajci će biti slobodni, FK Slavija dočekuje FK Voju Gačića iz Pančeva a FK Pobeda Borac iz Sakula. Početak utakmica u nedelju, 30. oktobra je u 13:30.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.