Fudbaler nokautirao sudiju i naneo mu povrede glave, ovaj završio u bolnici

lopta-fudbal
Meč naravno nije završen

Ogroman incident obeležio je meč Prve županijske fudbalske lige u Istri između Mladosti iz Rovinjskog sela i Muntića, koji na kraju nije ni odigran do 90. minuta, već je prekinut 19 minuta ranije zbog divljačkog napada Tedija Husarića, igrača gostiju na sudiju Matea Čalića.

Naime, u 71. minutu meča on je nasrnuo na arbitra iz Marčane i udario ga u glavu, posle čega je ovaj ostao na mestu nokautiran i morao je da bude transportovan u pulsku Opštu bolnicu.

Domaćin je u tom momentu vodio sa 2:0 golovima Maura Šturmana i Filipa Tijanija, a za zelenim stolom će dobiti tri boda, što ih, kako kažu, nimalo ne veseli prema pisanju portala Index.hr.

– Bilo je stvarno gušt igrati, dok se nije desila situacija iz priloženog. Možemo samo reći da nikada nismo uzeli tri boda sa manje gušta, nije se ni pevalo u svlačionici. Bez komentara – poručili su iz Mladosti, a odmah se oglasio i Muntić:

 Nažalost, danas smo “crvenili”. Izvinjavamo se sportskoj javnosti i osuđujemo napad člana – pišu iz Muntića.

Vrlo brzo je stiglo i kratko saopštenje kluba koje je potpisao predsednik Denis Išić.

 Poštovani, FK Muntić sa hitnog sastanka Izvršnog odbora se izvinjava širokoj sportskoj javnosti za ispad našeg člana seniorske ekipe na glavnog sudiju današnje prvenstvene utakmice Mladost (RS) – Muntić i osuđuje isti. Sudiji uz iskreno izvinjenje želimo brz oporavak – naglasili su iz Muntića.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: