Fudbal: Pobeda Tempa iz Sefkerina za lidersku poziciju

SEFKERIN – Pobedom u meču sa Vojvodinom iz Crepaje, FK Tempo iz Sefkerina je izbio na lidersku poziciju Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo.

TEMPO (Sefkerin) – VOJVODINA (Crepaja) 2:0 (0:0);

Mučili su se fudbaleri Tempa 75 minuta da probiju bunker gostiju. Stvorili su dvadesetak dobrih prilika i uz puno napora i neizvesnosti izvojevali važnu pobedu za trenutno vodeću poziciju na tabeli.

U prvom poluvremenu je viđena neverovatna serija promašaja. Kao da su se napadači utrkivali ko će iz što izglednije šanse da promaši gol. U istom ritmu nastavljeno je i u drugom poluvremenu. Ređaju se šanse ali i promašaji. I sve tako do 75. minuta kada Lazar Jovanović ubacuje loptu na peterac, a najviši u skoku je ujedno i najniži igrač na terenu Zvonko Jakovljević, koji glavom sprovodi loptu u gol za vođstvo Tempa i totalni delirijum oduševljenja prepunih tribina stadiona u Glogonju.

Nakon gola gosti se malo otvaraju i pokušavaju da ugroze gol domaćih ali i Sefkerinci vrebaju šansu iz kontra napada. I upravo iz takve jedne akcije u 86. minutu Aleksandar Radomirović postiže drugi pogodak i postavlja konačan rezultat.

Tempo: Kozlovački, Stanisavljević, Arsić, Simeon (od 38. minuta Dimitrov), Plavšić, Cvetković (od 46. minuta Uzelac), Anastasijević, Bursać (od 46. minuta Radomirović), Jakovljević (od 81. minuta Janković), Jovanović (od 87. minuta Krueziju), Mladenović.

Rezultati 10. kola: Pobeda – Voja Gačić 1:6; Slavia – Jedinstvo 4:1; Kolonija – Borac (P) 5:3; Tempo – Vojvodina 2:0; Borac (S) – slobodan tim.

Tabela: 1. Tempo (22); 2. Borac (S) (21); 3. Voja Gačić (21); 4. Kolonija (18); 5. Slavia (12); 6. Vojvodina (12); 7. Jedinstvo (10); 8. Borac (P) (3); 9. Pobeda (0)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: