Formirano Radno telo za podršku podsticajnom roditeljstvu i razvoju dece Grada Zrenjanina

ZRENJANIN – Na prethodnoj sednici Gradskog veća grada Zrenjanina formirano je Radno telo za podršku podsticajnom roditeljstvu i razvoju dece koje je formirano kao stalno stručno – savetodavno radno telo Gradskog veća Zrenjanina.

Cilj ovog radnog tela je unapređenje postojećih i definisanje novih mera javne politike usmerenih na podršku podsticajnom roditeljstvu i razvoju dece na teritoriji grada Zrenjanina.

Za predsednika je imenovan gradonačelnik Simo Salapura, zamenica je pomoćnica gradonačelnika Snežana Vučurević, a članovi su načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Jelena Dragić, v.d. direktora Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Milan Miljuš, direktorka Centra za socijalni rad Olivera Lisica, v.d. direktora Predškolske ustanove Zrenjanin Željko Cvijanović, direktorka Centra za pružanje usluga socijalne zaštite „Most“ Nevena Montresor, predstavnica Edukativnog i razvojnog centra „Klikerino“ Emilija Kralj, pomoćnik pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Radoš Pejović i direktor Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin Predrag Rudan.

U rešenju koji je objavljen na sajtu Grada Zrenjanina se navodi da su zadaci radnog tela planiranje i nadziranje sprovođenja mera javne politike iz različitih oblasti koje su usmerene na podršku podsticajnom roditeljstvu i razvoju dece, ali i da članovi ne primaju posebnu naknadu za rad u njemu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.