FK Železničar Pančevo predstavio pojačanja

PANČEVO – Fudbalski klub Železničar danas je predstavio prva pojačanja za narednu sezonu. Opremu popularne “dizelke” sa Tamiša zadužili su mladi igrači Strahinja Jovanović i Nikola Lainović.

“Zajednički stav stručnog štaba i uprave kluba bio je da ovi momci potpišu za Železničar. Oni su od prvog dana bili moja želja, jer su svojim igrama odavno skrenuli pažnju na sebe. Strahinja može da igra na dve, tri pozicije, Nikola je bočni vezni igrač i mislim da smo njihovim angažovanjem uradili pravu stvar. Da će nam biti od velike koristi u ostvarenju cilja, a to je direktan plasman u Superligu”, rekao je na predstavljanju novih fudbalera šef stručnog štaba našeg kluba Igor Savić.

Strahinja je rođen 1999. godine, karijeru je započeo u Slogi iz rodnog Leskovca, prošao je potom sve mlađe selekcije Partizana, igrao je i u Teleoptiku, debitovao je i za prvi tim crno-belih, nosio je dres novosadskog Proletera i su optičkog Spartaka, a u Železničar je stigao iz Žarkova.

“Pre svega, hvala upravi kluba na ukazanom poverenju. Sviđaju mi se ambicije Železničara, pa želim da pomognem klubu da se ostvari direktan plasman u elitu”, rekao je na prvom obraćanju medijima u Pančevu Strahinja Jovanović.

Nikola je rođen 2001. godine, a u Železničar je došao iz dobanovačke Budućnosti. Svojevremeno je skrenuo pažnju na sebe potpisivanjem ugovora sa Voždovcem, pa nema sumnje da je “dizelka” u njemu dobila veliki potencijal.

“Hvala šefu na lepim rečima. Velika mi je čast što sam postao deo kluba kao što je Železničar. Iskreno, nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve, da će Želja ući u Superligu i da ćemo sledećeg leta obradovati Pančevce. Ne volim mnogo da pričam, više volim da pričam na terenu”, istakao je Nikola Lainović.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: