FK Železničar: Oštro osuđujemo svaki vid nečasnih radnji u fudbalu

PANČEVO – Fudbalski klub Železničar oglasio se saopštenjem povodom teksta koji su objavili pojedini portali i mediji, u kojem se navodi da je UEFA skrenula pažnju na neregularnost utakmice 6. kola Prve lige Srbije, FK Železničar – FK Timok 1919 (Zaječar) 3:2, a koja je odigrana 13. septembra u Pančevu.

“Mi kao klub oštro osuđujemo svaki vid nečasnih radnji u fudbalu, a što se pomenute utakmice tiče sigurni smo da nijedan član našeg kluba nije bio uključen u takve radnje.

Fudbalski klub Železničar je na raspolaganju svim organima koji istražuju pomenutu utakmicu, ali do današnjeg dana nijedan član našeg kluba nije bio predmet istrage za pomenutu utakmicu.

Kao klub koji ima ozbiljne sportske ambicije nije nam ni malo prijatno da se ime našeg kluba pominje i stavlja u negativan kontekst zbog nečanih radnji drugih klubova i pojedinaca.

Mi kao klub svaki sportski rezultat ostvarujemo isključivo na terenu i zbog toga insistiramo i zalažemo se da se ovakav slučaj najoštrije kazni, i da takvim klubovima i pojedincima nije mesto u sportu”, saopštio je FK Železničar.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: