logo transparend vojvodina uzivo

,

FK “Bak” krenuo sa priprema za prolećni deo prvenstva

BELA CRKVA – Proteklog vikenda na gradskom stadionu Fudbalski klub “Bak” održao je prvi trening u ovoj godini u sklopu priprema za prolećeni deo prvenstva.

U toku zimske pauze došlo je do promene uprave FK „Bak“,a novi predsednik kluba Gojko Šupić, ističe da su se bivši igrači ovog kluba aktivirali i zajedno sa njim čine novu upravu fudbalskog kluba uz Bele Crkva.

„Trudićemo se da naš klub bude stabilniji, da igru podignemo na viši nivo i da motivišemo okupljene igrače za što bolji plasman u okviru prvenstva. Svi igrači su se odazvali ovom prvom treningu, nekoliko igrača smo i promenili, doveli smo 6 pojačanja iz opštine Bela Crkva. Svi igrači su zdravi, krećemo sa pripremama za prolećni deo prvenstva koji startuje 5.marta. Očekuje nas borba za ostanak,ali se nadam da trudom i zalagnjem svih nas možemo da ostvarimo naše ciljeve. Pozvao bih sve ljubitelje fudbala u opštini Bela Crkva da nas podrže, ovim mladim momcima ta podrška puno znači i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti. Prva utakmica nam je sa Fudbalskim klubom Crvena Zvezda Vojvoda Stepa direktnim konkuretnom za ostanak u ligi i ta pobeda na startu prvenstva bi nam veoma značilla. Uprava kluba je u proteklom periodu radila i na poboljšanju uslova za naše igrače, sanirali smo neke delove infrastrukture sve kako bi igrači imali sve nepohodne uslove za trening i takmičenje“, rekao je Šupić.

Trener kluba Nedeljko Risteski kaže da narednih sedam dana slede kondicioni trenizi nakon čega slede i prijateljske utakmice.

„U planu je pet prijateljskih utakmica, a tim iz Bele Crkve odmeriće snage sa fudbalerima iz Grebenca, Radničkim iz Kovina, Crvenom Zvezdom iz Pavliša, Partizanom iz Gaja i sa Slogom iz Banatskog Novog Sela“, dodaje Ristevski.

Kapiten FK „Bak“ Dušan Anđelić ističe da su igrači motivisani, da je atmosfera u timu odlična i da im zalaganje nove uprave kluba pruža dodatni motiv za uspehom.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.