logo transparend vojvodina uzivo

Ferštapen uradio ono što najbolje ume, pa otkrio da je i 150 miliona za njega nedovoljno

Velika nagrada Majamija održava se tokom ovog vikenda u Majamiju, a u prvim kvalifikacijama za spint trku koja se održava u subotu pol poziciju je zauzeo aktuelni šampion Formule 1 Maks Ferštapen.

Vremenom 1:27.641 vozač Red Bula je iza sebe ostavio Šarla Leklera iz Ferarija i timskog kolegu Sergija Pereza, pa će imati najveće šanse da prvi upiše maksimalan broj bodova u Americi.

– Moja budućnost je s Red Bulom. Čak i ako dobijem ponudu od 150 miliona funti, novac neće biti ključan faktor ako odlučim napustiti. Zadovoljan sam onim što trenutno zarađujem. Ako bih znao da se takmičim za peto ili šesto mesto, postao bih prilično nezadovoljan. Svi znaju da mi je uspjeh na prvom mjestu, a Toto Volf to takođe zna. Verujem u ovaj projekat i sve koji su uključeni u njega, ali u sportu i životu nikada ne možeš biti siguran šta će se dogoditi u budućnosti – rekao je Maks.

Njegov ugovor sa aktuelnim timom važi do 2028. godine i trenutno može biti i više nego zadovoljan jer je tri godine zaredom šampion.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.