logo transparend vojvodina uzivo

Fenomenalan muzički događaj “RTV piknik- ponesi ćebe“ 24. i 25. juna pod vedrim nebom

NOVI SAD – Novi Sad je dobio još jedan muzički događaj „RTV piknik – ponesi ćebe“ koji Radio – televizije Vojvodine poklanja Novosađanima i ljubiteljima muzike 24. i 25. juna sa željom da postane tradicionalan svake godine, pod vedrim nebom.

„Novi Sad je oduvek bio festivalski grad u kom se godišnje održi preko 200 manifestacija koje u naš grad privlače brojne turiste.

Letnji festivali na otvorenom, poput događaja „RTV piknik – ponesi ćebe”, mamac su ne samo za turiste već i Novosađane.

Sam ambijent, izvan užurbanog grada i opušten koncept izleta u prirodi, uz pažljivo osmišljen muzički program koji zadovoljava različite ukuse, ovoj muzičkoj manifestaciji pružaju potencijal da postane omiljeni letnji događaj naših sugrađana i gostiju grada, ističu iz Turističke organizacije Grada Novog Sada.

Ponesite ćebe i dođite 24. i 25. juna već od 17:00 časova ispred platoa RTV-a, čekaće vas poznata RTV lica, a od 19:00 časova imaćete priliku da uživate u koncertu Velikog narodnog, Velikog tamburaškog orkestra i Aleksandar Dujin Orkestra.
„RTV piknik – ponesi ćebe“ nije samo muzički događaj, već je simbol svega što Novi Sad predstavlja – otvorenost, raznolikost. Kreirali smo prostor koji poziva sve, Novosađane i turiste, da uživaju u muzici i druženju.

Verujemo da će ova manifestacija doprinti promociji turizma u našem gradu, privlačeći ljubitelje muzike“, ističe Bojan Trenkić, Rukovodilac sektora muzičke produkcije Radio – televizije Vojvodine.

Ovo je još jedna prilika da se Novosađani, ali i svi ljubitelji muzike okupe i uživaju u jedinstvenom muzičkom iskustvu koje im Radio-televizija Vojvodine poklanja.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.