Eksplozija ukusa: Indijska salata

Uživaćete u pripremi, ali i samom jelu…

Sastojci:

2 jabuke
300 g pilećeg belog mesa
2 kašičice karija
100 g majoneza
1 dl jogurta
2 kašičice meda
1 kašika soka od limuna
1/4 kašičice đumbira
1/8 kašičice soli
1 šaka badema

Priprema:

U blenderu pomešajte kari, majonez, jogurt, med, sok od limuna i đumbir, pa umutite u preliv.
Piletinu skuvajte i isecite na kockice i promešajte je u posudi za salatu sa kockicama jabuke i bademom isečenim na polovine.
Sve lepo promešajte i posolite.
Sipajte preliv preko salate i ohladite u frižideru pre serviranja.
Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.