Uživaćete u pripremi, ali i samom jelu…
Sastojci:
2 jabuke
300 g pilećeg belog mesa
2 kašičice karija
100 g majoneza
1 dl jogurta
2 kašičice meda
1 kašika soka od limuna
1/4 kašičice đumbira
1/8 kašičice soli
1 šaka badema
Priprema:
U blenderu pomešajte kari, majonez, jogurt, med, sok od limuna i đumbir, pa umutite u preliv.
Piletinu skuvajte i isecite na kockice i promešajte je u posudi za salatu sa kockicama jabuke i bademom isečenim na polovine.
Sve lepo promešajte i posolite.
Sipajte preliv preko salate i ohladite u frižideru pre serviranja.
Pročitajte još:
Detoks čorba: Recept
Odlična je posle konzumiranja teške hrane i za leto… Sastojci: 1 šargarepe (iseckane na kockice) 1 crni luk (isečen na kockice) 1 krompira (iseckanog na kockice) pola šolje kukuruza šećerca 50 pola šolje boranije (iseckane na kockice) pola šolje tikvica (iseckane na kockice) pola šolje graška (iseckane na kockice) malo peršunovog lista 3 čena sitno […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.