Ekskluzivno: Dokaz da je Đilas tukao ženu i tasta pred detetom! Ona sve ispričala u policiji!

BEOGRAD – Vođa NATO opozicije može do sutra da priča kako nikada nije tukao suprugu i tasta, ali prijave iz policije jasno kažu da to nije istina

Vođa NATO opozicije u Srbiji, Dragan Đilas, bez trunke srama slagao je, na tajkunskoj televiziji Nova S, da nikada nije napao suprugu i tasta pred detetom.

Ipak, kako naš narod kaže „ako laže koza, ne laže rog“, tako da vođa NATO opozicije može do sutra da priča kako nikada nije tukao suprugu i tasta, ali prijave iz policije, koje 24sedam ekskluzivno objavljuje, jasno kažu da to nije istina.

Naime, Đilas, u nizu svojih agresivnih istupa i bahatosti ima i prijavu za nasilje nad suprugom Ivom, i njenim roditeljima, o čemu postoje policijske službene beleške. Njega je bivša supruga optužila da ju je 7. decembra 2014. godine maltretirao i fizički zlostavljao, i nju i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića, i to pred trogodišnjom ćerkom Anom.

Sukob je nastao zbog dadilje koju je otpustila.

Incident se desio u stanu na Vračaru, a u to vreme, iako razvod nije bio okončan, njih dvoje nisu živeli zajedno.

Foto: Printscreen

 Dragan je, kao što je i bio dogovor, uzeo našu ćerku oko 18 časova, a zatim me je oko 18.10 iz kola, dok je još vozio našu ćerku, pozvao na mobilni telefon i počeo da viče na mene zašto sam otpustila dadilju i da mi preti da će mi na sudu oduzeti decu. Oko 21 sat, kad je vratio ćerkicu kući, ja sam rekla Draganu da mi više ne preti kako će mi oduzeti decu, da ne viče na mene i da me ne vređa i da bismo mi isto tako mogli njega da vređamo, ali to ne činimo – rekla je Iva inspektorima, kada je prijavila nasilje.

U sve se, prema Ivinim rečima, umešala njena Majka Ružica, koja ga je zamolila da ih ne vređa, a on je, kako tvrdi Iva, nasrnuo na nju. Kako bi zaštitila majku, postavila se između njih, a Đilas je, kako je tvrdila u policiji, zgrabio za ruke i pribio uza zid.

Kako je i Ivin otac bio u stanu, i čuo galamu, došao je iz susedne sobe i video haos. Pokušao je da zaštiti Ivu, ali je Đilas nasrnuo i na njega.

Foto: printscreen

– Tada je Dragan oborio mog oca i pesnicom mu zadao udarac u predelu glave, i to sve pred našom ćerkom Anom. Nastavili su da se rvu po podu, ja i majka pokušavale smo da ih razdvojimo, a onda sam istrčala na hodnik zgrade i pozvonila kod komšija kako bi nam pomogli, ali niko nije otvarao vrata. Dragan je tada izašao iz stana i, dok je silazio, čula sam kako nekom kaže da pozove policiju – ispričala je policajcima.

Tokom iskaza u policiji Iva Đilas je priznala da ovo nije bio prvi put da trpi nasilje od svog tadašnjeg supruga:

Foto: printscreen

– Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju. Takođe, da naglasim da je za vreme moje trudnoće Dragan bio sa drugom ženom i za vreme dok sam bila trudna i dok me je maltretirao bila sam kod svojih roditelja, a nijednom me nije pozvao da pita kako sam – navodi Iva u iskazu.

– Pre mesec dana mi je pretio tako što mi je rekao: „Odrubiću ti glavu“. Ja sve ovo nisam prijavljivala, ali sada sam nakon svega veoma zabrinuta za svoju bezbednost, kao i bezbednost roditelja i dece – kazala je Iva.

Lider NATO opozicije nema očigledno nikakav problem da laže građane  i to javno na televiziji, uprkos činjenicama i dokazima.

Ovo što je uradio svojoj supruzi, i svojim najbližima oslikava samo njegovu prirodu koje su svesni svi građani.

Više od svega je bila svesna, nažalost,  njegova supruga.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.