Dušanka Golubović održala sastanak sa poljoprivrednicima

Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede, Dušanka Golubović, održala je danas sastanak sa poljoprivrednicima na Novom Orahovu, u opštini Bačka Topola. Dušanku Golubović srdačno su dočekali predstavnici lokalne samouprave.

Predsednik Skupštine opštine, Saša Srdić, direktorka Centra za socijalni rad, mr Jasmina Zimonjić, direktorka J.P. Tržnica, Dragana Ognjenović, pokrajinski poslanik Predrag Petrović, članovi Opštinskog veća: Marina Krsmanović i Milan Obradović, pomoćnik predsednika opštine za oblast poljoprivrede, zaštite životne sredine i ekonomskog razvoja, Pavle Lužaić,direktor Industrijske zone Vip,Radomir Kuzmanović, direktor Poljoprivredne stručne službe, Dragan Tankosić.

Foto: Vojvodina uživo

Mnogobrojnim poljoprivrednicima, koji su prisustvovali sastanku, državna sekretarka je pomagala savetodavno za sva pitanja koja su imali u vezi dokumentacije koja se podnosi za subvencije za zemljište, e-agrara, investicija u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje u stočarstvu kao i sva druga pitanja i nedoumice koja su imali poljoprivrednici.

Dogovorena je i buduća saradnja sa državnom sekretarkom, kako bi poljoprivrednici što bolje i efikasnije mogli da koriste održive mere Ministarstva poljoprivrede i time unaprede svoju proizvodnju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.