Đuričić samo na kratko vratio osmeh na lice Stankovića: Juventus pregazio Sampu

On je postigao izjednačujući pogodak protiv Stare Dame u 32. minutu, a prethodno je samo nekih 60 sekundi ranije Augelo smanjio na 2:1, međutim Juve je došao do igre u nastavku

Juventus je srušio i Dejana Stankovića i Sampdoriju, pa san o nastupu u Ligi šampiona živi uprkos činjenici da im je oduzeto 15 bodova zbog kazne Fudbalskog saveza Italije zbog malverzacija – 4:2.

Fudbaleri Sampdorije na apsolutno neverovatan način su se vratili u meč protiv Juventusa na gostovanju, pošto su za manje od jednog minuta postigli dva gola od kojih jedan dao i naš sjajni Filip Đuričić.

Asistent za gol Đuričiću bio je Zanoli, a to je bila prva akcija nakon što je Juve krenuo sa centra terena. Našao se Filip na oko 11 metara sa centralne pozicije ka golu i šutirao je iz prve.

Međutim, u nastavku utakmice su se povezali igrači Juventusa, pa su već u 64. minutu povratili svoju prednost i Dušan Vlahović je pet minuta kasnije imao šansu da reši ovaj meč sa bele tačke.

Stao je da izvede penal, ali je to izveo jako loše i pogodio je stativu koja se baš uzdrmala od jakog udarca. Odmah posle toga se uhvatio za glavu i dobili smo lice neverice.

Ali nije to koštalo Juventus, koji je do kraja preko Sulea postigao i četvrti gol i zacementirao pobedu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: