Doručak za pet minuta

Kada je ovsena kaša na meniju, delimo se na velike ljubitelje i one koji bi ovaj doručak rado preskočili.

Pre nego što definitivno ostanete u kategoriji onih koji izbegavaju ovsenu kašu, probajte recept koji će vas sigurno oduševiti.

Ova kombinacija predstavlja idealan obrok, kako za vas, tako i za decu, koja kašu mogu konzumirati i za užinu.

Ovsena kaša sa kokosom, ananasom i čokoladom

Sastojci:

50 g ovsenih pahuljica

150 ml vode

150 ml mleka

 Priprema:

Ovsene pahuljice, mleko i vodu sjedinite i ostavite da se kuvaju na umerenoj temperaturi.

Sačekajte da sve proključa, pa nastavite sa kuvanjem do željene gustine.

Ako ne preferirate kravlje mleko, možete koristiti mleko soje ili u ovom slučaju kokosa.

U toku kuvanja dodajte malo kokosovog ulja i na samom kraju malo meda, naseckajte sitno ananas i na kraju izrendajte preko kaše čokoladu za kuvanje, a po želji dodajte i kokosovo brašno.

Spoj ananasa i kokosa će vas oduševiti.

Kaša će osim toga, regulisati  rad creva, pa ćete biti mnogo energičniji.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.