Đorđević: Nova Pošta u Nemanjinoj biće “pošta budućnosti”

BEOGRAD  – Nova Pošta na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice planirano je da bude otvorena ove godine i u prostoru od 900 metara kvadratnih biće napravljen moderni hab, koji će biti reprezentativni primer toga kako će sve velike pošte u Srbiji izgledati u budućnosti, izjavio je vd. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević.

“To je jedan potpuno novi koncept, videćete kako će izgledati. Ideja je da sve buduće pošte budu otvarane po tom konceptu – da budu najbolje iskorišćene i pruže najbolju uslugu građanima”, rekao je Đorđević za Tanjug.

Zgrada pošte u Savskoj ulici je predata državi, ali se tu trenutno i dalje nalaze šalteri Pošte Srbije, ali i MUP-a, pošto se zgrada MUP-a u Savskoj ulici renovira.

Kako je najavio Đorđević, planirano je da se od juna ove godine, pošta premesti u kancelarije Jugoslovenskog rečnog brodarstva, a MUP vrati u renoviranu zgradu u Savskoj.

“Zgrada Pošte je predata državi i imaće potpuno drugu namenu. Ja se iskreno i, kao rođeni Beograđanin, radujem što će ta zgrada dobiti izgled kakav je imala ranije i da će biti u potpunosti iskorišćena. Trenutno u toj zgradi radi pošta i MUP, i to je sve ograničeno do juna. Od juna, mi smo dobili kancelarije u Jugoslovenkom rečnom brodarstvu gde će preći i nacionalna administracija, a na uglu Nemanjine i Sarajavske, gde je bivši ´Boreli´, biće pošta budućnosti na 900 kvadrata”, rekao je Đorđević.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: