Donatorsko veče za obnovu pravoslavnih hramova u Pančevu

PANČEVO – HO „Sačuvajmo porodicu“ iz Pančeva uz blagoslov nadležnih sveštenika predstavlja duhovno narodno sabranje pesme, igre, besede i gusala na donatorskoj večeri koja će biti organizovana u ponedeljak, 5. juna u 19 sati u Kulturnom centru Pančevo.

Prikupljena novčana sredstva će biti donirana Hramu Preobraženja gospodnjeg i hramu sv. cara Konstantina i carice Jelene u Pančevu.
Donatosko veče nosi naziv „Deca svetog Vasilija Ostroškog za svoje hramove u Pančevu.

Cena ulaznice je 250 dinara i može se kupiti u Tiket klubu u Pančevu (svakog radnog dana od 11 do 17 časova) i na bilaternici Kulturnog centra Pančevo. Ako želite veći broj karata, možete nas kontaktirati preko broja telefona 063/186-88-05.

Svako ko je u prilici i želi da pomogne da, to može učiniti i uplatom na dinarski račun 160-0000000558103-84.

Potrebno je na uplatnici u polju pod nazivom „svrha plaćanja” napišete „za hramove u Pančevu“. Ukoliko želite da novac donirate isključivo za HRAM PREOBRAŽENjA GODPODNjEG potrebno je napišete „za HRAM PREOBRAŽENjA GODPODNjEG“ ili ako želite da novac donirate isključivo za HRAM SV. CARA KONSTANTINA I CARICE JELENE, potrebno je napišete „za HRAM SV. CARA KONSTANTINA I CARICE JELENE“. Adresa udruženja HO „Sačuvajmo porodicu“ je Josifa Marinkovića 11, Pančevo.

Humanitarna kutija se nalazi u Tiket klubu u Pančevu i u Stomatološkoj ordinaciji Darija u ulici Braće Jovanovića 17 a, Pančevo.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: