Donacija bačkotopolskom Domu zdravlja

dz-bačka topola
BAČKA TOPOLA – Domu zdravlja “dr Janoš Hadži” Bačka Topola, donirana je dezinfekciona tečnost, od strane Crvenog krsta Srbije, posredsdstvom bačkotopolske organizacije.
Budimir Marić, sekretar bačkotopolskog Crvenog krsta, uručio je donaciju u od 1.000 litara ovoj zdravstvenoj ustanovi, direktorici ustanove dr Čili Ileš. Pored toga, Crveni krst Srbije je obezbedio i 3 kilograma dezinfekcionih granula pogodnih za pripremu 15.000 litara tečnosti za dezinfekciju ordinacije i kancelarijskih prostorija, hodnika i čekaonica Doma zdravlja.
Direktorica Doma zdravlja se zahvalila, zatim pohvalila značaj donacije i rekla da su ovim humanim gestom doprineli zdravstvenoj zaštiti radnika i korisnika usluga.
Doktorica Čila Ileš, je takođe dodala u izjavi za dnavni list Mađar So da je dosadašnja saradnja Doma zdravlja “dr Hadži Janoš” sa Crvenim krstom pozitivna i rekla da će uskoro nastaviti sa zajedničkim programima informisanja stanovništva. Inače, donacija Bačkoj Topoli deo je programa nacionalne organizacije Crvenog krsta koji ima za cilj podršku zdravstvenom sistemu Srbije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: