Dominacija KPA „Bela Crkva“ na takmičenju u podvodnoj fotografiji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

BELA CRKVA – Prvenstvo Srbije i otvoreno prvenstvo Vojvodine u podvodnoj fotografiji održano je proteklog vikenda na Vračevgajskom jezeru.

Takmičenje je organizavao Klub za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ pod pokroviteljstvom Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije i Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine, uz učešće ronilaca pet domaćih klubova.

Prema propozicijama, ronjenje je trajalo četiri sata, tokom kojih su takmičari mogli načiniti do 300 fotografija, od kojih su potom sami birali one koje će predati na žiriranje u nekoliko kategorija: ambijent, makro i riba.

Odlukom žirija u sastavu Milan Živković ,Vladan Milisavljević i Jovana Milanko dodeljene su medalje u nekoliko kategorija pojedinačnog nadmetanja, a najuspešnijim klubovima dodeljeni su pobednički pehari. Prvo mesto osvojio je klub domaćin, KPA “Bela Crkva”, drugo mesto RKD “Spasilac” Novi Sad i treće mesto RK”Bezbednost” Beograd.

Za najbolju fotografiju takmičenja proglašena je fotografija Marka Lazarevića, takmičara KPA “Bela Crkva”, klasa kompakt aparata.

Tagovi:

Pročitajte još: