Domaćije bolji od kupovnog. Namaz od patlidžana i belog luka

 

Napravite domaći namaz od patidžana koji će biti bolji od bilo kojeg kupovnog
Sastojci:

jedan veći patlidžan

čaša (180 ml) kisele pavlake
dve kašike majoneza
tri čena belog luka
peršun
so, biber

Priprema:

Operite patlidžan, pa ga izbockajte viljuškom i stavite u pleh obložen papirom za pečenje.Pecite ga oko 20 minuta.

Ohlađen patlidžan oljuštite, pa ga izblendirajte.Posolite, pobiberite i dodajte sitno iseckan peršun i beli luk.U činiju sa patlidžanom dodajte pavlaku i majonez.

Sve dobro promešajte i smesu sipajte u posudu.Namaz ostavite da se ohladi, pa ga služite uz integralni hleb.

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.