Dom zdravlja Plandište organizuje preventivne preglede u Miletićevu

PLANDIŠTE – Dom zdravlja Plandište, u saradnju sa Mesnom zajednicom Miletićevo, u utorak 26. septembra sa početkom od 9 časova u prostorijama zgrade ambulante u Miletićevu organizuje preventivne preglede srca, krvnog pritiska i šećera u krvi.

“Preventivni pregledi koje organizujemo u Miletićevu deo su velike akcije “Prevencijom do zdravlja” koja se već duže vreme organizuje na teritoriji Opštine Plandište. Cilj ove akcije je da građanima opštine Plandište podignemo svest o neophodnosti vršenja preventivnih pregleda, naročito u kasnijim životnim dobima, da se kroz realizaciju ovakvih akcija mogu uočiti potencijalni problemi koji mogu značajno da uruše zdravlje ukoliko se na vreme ne reaguje sa adekvatnim terapijama. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za zdravstvo ustupljen nam je pokretni mamograf što je još jedna mogućnost za realizaciju i promociju prevencije u službi zdravlja”, izjavio je dr Nebojša Drljević, v.d. direktora Dom zdravlja 1. Oktobar Plandište.

Sva zaintertesovana lica mogu se javiti u prostorijama Ambulante u Miletićevu na dan održavanja pregleda, kao i prijavom u zgradi mesne kancelarije. Za sva ona lica koja nisu u mogućnosti da dođu u ambulantu na pregled lekarska ekipa će doći u kućnu posetu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: