Dom zdravlja Kula: 5 lekara i 3 tehničara potpisali ugovore za stalno

Dom zdravlja Kula
KULA – U Domu zdravlja u Kuli danas su svečano potpisani ugovori i pet lekara i tri tehničara dobili su rešenje za stalno zaposlenje.

Ugovore su potpisali u prisustvu direktorke Doma zdravlja, dr Vesne Tomić, koja im je uručila male znake pažnje i istakla da je privilegovana što je i ona malim delom doprinela tome da dobiju stalno zaposlenje, ali i da se stanovnicima opštine Kula pruži adekvatna zdravstvena zaštita:

“Ja sam danas privilegovana zato što smatram da činim jako lep gest jer dajem doprinos u smislu da nekome status bude rešen potpisivanjem ugovora za stalno. To je pet lekara, jedan viši radiološki tehničar, jedan zubni i jedan medicinski tehničar. Ono što je moj udeo u svemu tome je to što sam, smatram, malim delom doprinela da učinimo jedno dobro delo danas i doprinesemo stanovnicima kulske opštine da imaju adekvatnu zdravstvenu zaštitu s obzirom na deficit kadra koji postoji. Danas smo završili potpisivanje ugovora i imamo u planu proširenje kadra. Nadalje su u planu i potencijalne specijalizacije jer ti isti ljudi imaju mogućnost daljeg usavršavanja u pogledu pružanja zdravstvenih usluga”.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: