Dom omladine Pančevo poziva vas na kratki kurs fotografije!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

PANČEVO – Dom omladine Pančeva, tokom oktobra i novembra, organizuje besplatnu fotografsku radionicu namenjenu mladima i svima koji se tako osećaju.

“Svi imamo mobilne telefone sa kamerom ili sve dostupnije digitalne fotoaparate i svakodnevno snimamo ili možemo snimati fotografije, ali nas tokom čitavog školovanja niko nije učio kako da snimamo. Ako počinjete da se bavite fotografijom ili želite da unapredite već postojeće znanje, ako želite da naučite da koristite foto opremu koju već imate ili da poboljšate svoje fotografije koje snimate mobilnim telefonom, dobrodošli ste na radionicu, bez obzira na godine starosti ili nivo znanja”, kažu u Domu omladine Pančevo.

Sastanci se održavaju u prostoru Domu omladine, jednom ili više puta nedeljno, po potrebi, a između sastanaka je moguća komunikacija sa voditeljom radionice telefonom ili preko društvenih mreža. Po završetku radionice biće organizovana izložba radova polaznika, u galeriji Doma omladine.

Radionicu vodi Luka Ivanović, snimatelj i fotograf, student završne godine Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu na katedri kamere, mađioničar, iluzionista, majstor scenskog nastupa i hipnoze, Pančevac, superfinalista popularnog šoua „Ja imam talenat“, autor filmova među kojima su „Žorž Melijes“, „Putnik“ i „Čarli Čaplin“ za koje je nagrađivan, stipendista Gete instituta za učešće na „Film Workshop“-u u Tokiju…

Zainteresovani mogu doću na prvi sastanak grupe, u sredu 13. oktobra u 20 sati, u prostorije Doma omladine Pančevo, Svetog Save br. 10, ili se prijaviti na kurs putem telefona 064-807-5700 ili na mail: [email protected]

Za maloletne polaznike kursa obavezan je dolazak roditelja ili staratelja na prvi sastanak grupe.

Tagovi:

Pročitajte još: