Dodeljeno još 200 auto-sedišta za bebe u Somboru (FOTO) (VIDEO)

auto-sedišta-sombor
SOMBOR – Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora, na čelu sa Antoniom Ratkovićem i načelnikom Odeljenja saobraćajne policije PU Sombor, Stašom Kovačevićem, organizovao je dodelu još 200 auto-sedišta za bebe koje su rođene na teritoriji Grada.

 

Tom prilikom, gradonačelnik je izjavio da ovo nije kraj i da nastavlja sa akcijom dodele auto-sedišta, kako bi što više naših sugrađana bilo bezbedno u saobraćaju.

„Nastavljamo sa podelom auto-sedišta za naše najmlađe sugrađane. Pre mesec dana podelili smo auto-sedišta za prvih 100 beba, sada smo podelili još 200 auto-sedišta. Cilj svih nas u Savetu za bezbednost saobraćaja je da ovaj broj iz godine u godinu raste, dok sve i jedno dete na teritoriji Grada Sombora ne dobije ovo auto-sedište“.

Pored auto-sedišta, Ratković je izjavio da je u toku Konkurs za dodelu 200 sedišta za bicikle za naše najmlađe, kao i ulaganje u prsluke za vrtiće i škole.

Takođe, bilo je reči o budućim ulaganjima i planovima za sam Grad kada su u pitanju biciklisti i školarci.

„Nastavljamo sa uređenjem zona škola i očekujem da u narednom periodu pored svih ovih aktivnosti, krene i uređenje biciklističkih staza, kako bi naši biciklisti bili bezbedni u saobraćaju“.

Podsećamo da se sve aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja finansiraju iz naplaćenih kazni nesavesnim vozačima.

dodela auto sedišta-sombor
Foto: 025.rs
dodela auto sedišta-sombor
Foto: 025.rs
dodela auto sedišta-sombor
Foto: 025.rs
dodela auto sedišta-sombor
Foto: 025.rs

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: