logo transparend vojvodina uzivo

,

Do 20. oktobra otvorene prijave za učešće na sajmu „Fruit Logistica“

Razvojna agencija Vojvodine (RAV) saopštila je da sve zainteresovane domaće kompanije mogu da se do 20. oktobara prijave za učešće na Sajmu svežeg i smrznutog voća i povrća „Fruit Logistica“, koji će od 7. do 9. februara biti održan u Berlinu.

Kako se navodi, pravo da učestvuju na sajmu u okviru zajedničkog štanda imaju privredna društva, zadruge i poslovna udruženja registrovana na teritoriji Vojvodine ili njihov ogranak, a bave se proizvodnjom svežeg i smrznutog voća i povrća, semenske robe, koštunjavog voća, lekovitog i začinskog bilja.

Dodaje se da je potrebno da su svi izmirili poreze i doprinose u skladu sa pozitivnim propisima Srbije, da su u 100 odsto u domaćem vlasništvu i poseduju konkurenti proizvod za izvoz ili projekat za zajedničko ulaganje sa stranim partnerima.

U okviru štanda mogućnost za izlaganje ima do 10 kompanija, a rangiranje će se izvršiti na osnovu vremena podnošenja prijave i kvaliteta izvoznog programa/projekta za zajedničko ulaganje/ ponude za prodaju kompanije.

U saopštenju se ističe da sve troškove nastupa, zakupa sajamskog prostora i izgradnje štanda, kao i troškove promotivnog materijala i obavezne upisnine u sajamski katalog snosi RAV, dok učesnici sami snose troškove svog putovanja, smeštaja, transporta i špedicije sajamskih eksponata.

TEKST JAVNOG POZIVA

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.