logo transparend vojvodina uzivo

Distribucija rešenja poreza na imovinu za 2023. godinu

poreska uprava Novi Sad
NOVI SAD – Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike fizička lica da će u četvrtak, 16. marta tekuće godine, početi distribucija rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2023. godinu.

Za poreske obveznike koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, odnosno za ukupno 65 905 poreskih obveznika počeće 16. marta, dok će distribucija i uručenje rešenja putem Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ za poreske obveznike koji nemaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava početi 21. marta 2023. godine.

Rešenja sa utvrđenim obavezama po osnovu poreza na imovinu za 2023. godinu, ove kao i prethodnih godina poreski obveznici dobiće zajedno sa uplatnicama.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2023. godinu zainteresovana lica, pored šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26 i info-pulta Gradske poreske uprave u TC „Promenada“, mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i putem telefona na brojeve 4871-707, 4871-751.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.