logo transparend vojvodina uzivo

Đilasov nasilnik Nikola Ristić se pravda u tajkunskim medijima: Laže da nikoga nije napao!

Na snimku koji je Ristić sam objavio, jasno se vidi kako je napad izgledao.

Nikola Ristić iz organizovane grupe „Sviće“, nasilnik tajkuna Dragana Đilasa koji je napao na Banovom Brdu aktivistkinju SNS Jelenu Milosavljević i sam to snimio i objavio na društvenim mrežama, sada tvrdi da je „sve laž i da nikoga nije napao“!?!

Foto: Printscreen

Kako prenosi tajkunski list „Danas“, Ristić je reagovao – pazite sad – „nakon optužbe premijerke Ane Brnabić da je napao aktivistkinju Srpske napredne stranke“ i utvrdio da je ova stranka „izmanipulisala celom situacijom i slagala javnost“!?!

Ristić navodi da se sve što se desilo vidi na snimku koji su postavili u nedelju uveče.

– Organizovali su hajku na nas i slagali javnost. Nije bilo fizičkog kontakta, niti smo bilo koga napali. Pogotovo se nije bilo fizičkog kontakta i niti to što tvrde da smo nekog gurnuli na ulicu – rekao je Ristić, dodajući da je laž da su u pitanju bile dve žene, već su to bili muškarac i žena „koji su se pravili da nisu iz SNS“.

–  Kad su shvatili koliko je to daleko otišlo u javnost zbog našeg snimka, onda su skočili i rekli da smo napali dve žene, što je potpuna neistina – rekao je Ristić, i tako opet slagao.

Inače, na snimku koji je Ristić sam objavio, jasno se vidi kako je napad izgledao.

 

Podsetimo, ovaj anarhista je maltretirao ženu koja je obilazila članove svoje stranke i sigurne glasove SNS. Obilaženje sopstvenog članstva i glasača je potpuno legitimno u svakoj normalnoj zemlji, a Ristić je bahato dao sebi za pravo da je ometa u tome, vređa, uznemirava.

Vrhunac šikaniranja je bio kada je Ristić vikao tako da pokuša da prizove i druge ljude u linč i pokušavao je javno da osramoti uplašenu ženu pred prolaznicima.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.