Dijamantske usne su novi trend u šminkanju: 4 koraka do glamuroznog izgleda

Privlačan izgled usana koji je prikladan i za večernji izlazak i za svakodnevni odlazak na posao ili ispijanje popodnevne kafe sa prijateljicama

Svetlucava šminka dugo je bila rezervisana samo za specijalne prilike – romantične večere, venčanja ili novogodišnje zabave.

Novi trend takozvanih dijamantskih usana dokazuje da svetlucave senke, olovke i sjaj za usne zaslužuju mesto u svakodnevnoj rutini šminkanja, piše Byrdie.

Eva Larosa pokrenula je ovaj trend na društvenoj mreži TikTok – usne su blistave poput dragulja, ali i dalje dovoljno suptilne da postanu deo vaše svakodnevne rutine šminkanja.

Da biste postigli izgled “dijamantskih usana” trebalo bi da koristite nekoliko nekonvencionalnih proizvoda za usne, uključujući metalik olovku za oči, svetlucave senke, neutralnu olovku za usne i hranljivi prozirni balzam.

1. korak

Olovkom za oči u boji bisera ili srebra povucite tanku liniju duž kupidonovog luka. Zatim olovkom popunite središnji deo donje usne.

2. korak

Nanesite olovku za usne u neutralnoj boji na cele usne i lagano je sjedinite sa olovkom za oči koju ste već naneli na kupidonov luk i središnji deo donje usne.

3. korak

Nanesite balzam za usne i takođe ga sjedinite sa prethodna dva proizvoda.

4. korak

Nanesite svetlucavu belu senku, akcentujući središnji deo usana.

I to je to – izađite i zablistajte!

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: