„Devojka iz čerge“ ponovo pred pećinačkom publikom 28. februara

PEĆINCI – Nakon što je 19. januara premijerno izveden pred pećinačkom publikom, mjuzikl za decu i mlade „Devojka iz čerge“, rađen u produkciji Kulturnog centra „Pećinci“, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Opštine Pećinci, reprizno će biti izveden u sredu, 28. februara, u sali pećinačkog Kulturnog centra, od 20.00 časova.

Mjuzikl je rađen po motivima bajke „Pepeljuga“ Braće Grim u režiji Slobodana Stankovića iz Pećinaca, pozorišnog i radio reditelja sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Muzičke aranžmane uradila je Bojana Radivojević iz Brestača, muzički umetnik – dirigentkinja sa Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu, dok je za scensku igru i pokret bila zadužena Nevena Radonjić iz Dobanovaca, učenica završne godine srednje Baletske škole „Lujo Davičo“ u Beogradu sa odseka – narodna igra.

U mjuziklu igraju: Jelena Nedeljković, Bojan Naić, Lidija Domazet, Nedeljko Anđelić, Tijana Petrović, Katarina Devčić, Jelena Mandić, Nevena Radonjić, Aleksandar Bunčić, kao i članice šimanovačkog Društva za negovanje narodne tradicije „Iskon“. Pratnja na klaviru – Bojana Radivojević, pratnja na gitari – Jelena Mandić, pratnja na harmonici – Lidija Domazet i pratnja na violini – Aleksandar Bunčić.

Ulaz je slobodan.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.