Delije spremaju pravi pakao, KK Crvena Zvezda rasprodala skoro sve sezonske ulaznice

Crveno-beli se spremaju da budu jedni od najboljih domaćina u celoj Evropi

Košarkaški klub Crvena zvezda u sezonu ulazi sa najvećim mogućim ambicijama, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi, gde su već najavili borbu za trofej. Sklopljen tim, postoje i razne spekulacije o još jednom igraču na poziciji dva koji će kompletirati roster koji predvodi Duško Ivanović.

Crvena zvezda će pored novog tima, imati i novu halu u kojoj će igrati svoje utakmice. Prethodne sezone su domaćin bili u Pioniru, čuvenoj dvorani, ali, rešili su crveno-beli da se od ove sezone ponovo vrate u Beogradsku arenu, gde će moći da imaju i do tri puta veću posetu.

Samim prelaskom, povećalo se i interesovanje za karte, koje su planule velikom brzinom. Naime, Crvena zvezda je prodaju svojih sezonskih ulaznica počela 4. septembra, a kako Telegraf saznaje, skoro čitav kontigent planiranih sezonskih je i rasprodat!

Naime, Crvena zvezda je u ovih 14 dana prodala oko 9.000 sezonskih, što znači da je ostala cifra od još oko 2.000, s obzirom na to da i nije moguće prodati veći broj u ovom momentu, kako zbog činjenice da će morati klub da se seli u Pionir u nekim utakmicama, tako i zbog određenog broja dnevnih karata za sve utakmice.

Trenutno, prema našim saznanjima, ostalo je još nekih delova za sektor 400.

Ipak, za pohvalu je i podatak da će Zvezda u idućoj sezoni imati i ogromnu podršku na domaćem terenu, te će i uz Partizan svako gostovanje u Beogradu biti i te kako vredno pažnje.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.