Dejan Radonjić se vraća u ABA ligu i preuzima ekipu pred meč sa Partizanom?

košarka
Cedevita Olimpija i crnogorski stručnjak su u pregovorima, a pitanje je da li će do dogovora doći

Cedevita Olimpija je odlučila da raskine saradnju sa dosadašnjim trenerom, Juricom Golemcom, a već se pominje i novo trenersko ime. Naime, kako se šuška širom Jadranske lige, Dejan Radonjić je jedan od glavnih kandidata da preuzme ovu ekipu.

Golemac i Cedevita Olimpija su se rastali posle dvogodišnje saradnje, tokom koje je čak dva puta uspeo da osvoji titulu prvaka Slovenije, čak dva puta Kup Slovenije, kao i tri puta Superkup Slovenije. Ipak, nešto lošiji rezultati su doprineli tome da dođe do prekida saradnje.

Čini se kao da Cedevita Olimpija neće dugo čekati na novog trenera, jer su u pregovorima sa Radonjićem. Crnogorski trener je ostao bez posla nedavno u Panatinaikosu, iako je imao ugovor do kraja iduće sezone, ali je došlo do sukoba unutar kluba koji su prvo skrajnuli trenera.

Pitanje ostaje, da li će Cedevita Olimpija i Dejan Radonjić moći da se dogovore oko plate, ali i ciljeva za iduće sezone, a interesantno je i to da Cedevita Olimpija do kraja sezone ima mečeve protiv Partizana, kao i Crvene zvezde, ali Radonjić neće moći da vodi taj meč.

Tokom trenerske karijere, Radonjić je pet puta bio šampion ABA lige, sedam puta je bio šampion Crne gore, dok je pet puta bio šampion Srbije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.