Deca iz Srbobrana deo regionalne “Pažljivkove smotre”

pažljivko-srbobran
SRBOBRAN – U Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Bačkom Dobrom Polju danas je održano popularno takmičenje “Pažljivkova smotra”.

Na regionalnom nivou, sa kojeg će se pobednici u uzrastu predškolaca, đaka prvaka i učenika drugih razreda, plasirati na finalno takmičenje na nivou Republike Srbije, učestvovale su ekipe iz opština Srbobran, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Sremski Karlovci i Vrbas.

“Opštinu Srbobran predstavljala su deca predškolskog uzrasta te učenici prvih i drugih razreda. Dan je protekao u druženju sa vršnjacima iz drugih opština, kao i kviz takmičenju iz oblasti poznavanja saobraćajnih propisa. Svi naši predstavnici su pokazali dobro znanje, ali se ekipa prvog razreda koju je predstavljala Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” izdvojila i osvojila treće mesto u svojoj konkurenciji. Čestitamo svim učesnicima”, rekla je Milica Zarić, zamenica predsednika Opštine Srbobran i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja.

Projekat “Pažljivkova smotra” organizuje se u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, a na ovogodišnjoj, trećoj po redu smotri, učešće je uzela čak 71 lokalna samouprava, što je najveći broj do sada.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: