logo transparend vojvodina uzivo

,

Debeljački razgovarao sa potpisnicima peticije – tražiće se rešenje da zadovolji obe strane

SRBOBRAN – U velikoj sali Skupštine opštine Srbobran, 29. juna održan je razgovor sa građanima koji su kroz svoju inicijativu i peticiju, zahtevali izmeštanje lokacije predviđene za prihvat većeg broja pasa, o kojima brine naš sugrađanin Nikola Stojković.

“Pomenuta parcela, broj 753 u Srbobranu, je po važećim urbanističkim propisima u stambenom delu naselja. Opština Srbobran u punoj meri podržava želju i požrtvovanost da na našim ulicama bude što manje pasa lutalica uz mogućnost udomljavanja, što svakako jeste na korist svih naših građana. Naš posao je da razgovaramo sa svima i da kroz otvoren dijalog pronađemo rešenje koje bi bilo prihvatljivo za sve naše sugrađane. S tim u vezi, saslušani su svi predlozi koji su na sastanku izneti, građani su upućeni u nadležnosti inspekcijskih službi na pokrajinskom i lokalnom nivou ali i o važećim propisima koji su na snazi, a u vezi su sa temom o kojoj je vođen razgovor.

Opština Srbobran će preuzeti na sebe ulogu medijatora u ovom procesu, sve predloge koji su izneti biće upućeni i drugoj strani na razmatranje. Dobar put svakako je otvoreni dijalog na ovu temu uz razumevanje svih i zaštitu prava na miran i normalan život u lokalnoj zajednici. Nastavićemo da razgovaramo na ovu temu i pronađemo prihvatljivo rešenje”, stoji u saopštenju Opštine Srbobran i predsednika Radivoja Debeljačkog.

Izjavu Nikole Sojkovića možete pogledati u videu ispod:

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.