logo transparend vojvodina uzivo

Danka Ilić je ubijena! Jezivi detalji ubistva: Udarili je kolima pa bacili na deponiju!

BOR – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je saopštio loše vesti vezane za nestanak Danke Ilić (2).

-Sa kakvim mi monstrumim imamo posla- izavio je. Sad vode do mesta gde su bacili telo.

Strašne vesti za malu Danku

– Imamo loše vesti za ovo naše dete, policija uhapsila 2 lica koja su izvršila ubistvo male Danke, priznali su… I sad ih vode na mesto ubistva… S kakvim monstrumima mi imamo posla – rekao je predsednik strašne vesti na vanrednoj sednici vlade u palati Srbija. On se obratio i ministru MUP rekavši: Bato (Gašić), vi ćete posle o detaljima…

Kad je predsednik izgovorio ove reči u sali je nastao muk a i on sam je prosto zastao i zanemeo.

Danka Ilić nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru otkad traje potraga. Za njom je raspisana i Interpolova poternica, a zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem „Pronađi me“.

Policija je devet dana pretraživala mesto gde je dete nestalo, odnosno dvorište porodične vikendice u Banjskom Polju. Pretražena je i obližnja deponija. U međuvremenu se pojavio i snimak iz Beča na kojem je devojčica koja vrlo podseća na Danku, ali je posle nekoliko dana tamošnja policija utvrdila identitet žena sa snimka i potvrđeno je da je na snimku dete jedne od žena.

Ceo ovaj slučaj veoma intrigira od samog početka, pogotovu jer je majka izjavila da je dete nestalo dok je ona otišla drugom detetu da da vode.

Jezivi detalji ubistva male Danke:

Jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz ”Starobanjski put” kod Bora.

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

– S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su telo izbacili sa desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

– S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je – navodi izvor iz istrage.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.